tisdag 16 april 2013

Vem var först?

Fixedgear, finns det något som är roligare när det gäller cykel?

Fötterna fastsurrade, tvingat rundtramp, planera åkningen och få in flytet och då menar jag "flytet".
Vad skall man med en massa växlar till? Vi kommer aldrig köra TdF...

Tre gubbar på varsin hoj med sol i sinnet och bromslöst, vilken runda från Frösakull genom Halmstad och ut i hamnen med fiskespö och Guinness i ryggan, kan det bli bättre? Nej.

Resan gick fortare och fortare som det blir när "djävulen" och tre "egon" träffas, allt blir till en tävling.

Längsta trackstand och snabbast till nästa. Resultaten varierade men det där med trackstand är jag kass på så där får det bli lite övning. Men oj vad skoj.

Det enda vi var lika bra på var ölen och fisket, särskilt fisket. Inte en firre nappade men vi skyller på att det är utfiskat i hela Kattegatt, för vi gjorde ju allt rätt...eller...

På tillbakavägen stannade vi och lufsade in centrums LBS. Levin&Nilsson har jag för mig att de hette, dagens dyraste butik. Tydligen finns det hur mycket pengar somhelst i Halmstad för Gyllene Tider går väl inte leva på alena?
Det e ju klart, Holtsteinarna bor väl här åxå.

Där gjorde vi upptäkten: Bianchi Pista Via Brera Nexus 3-speed. Va en kopia på min Miyata, vad in i hel*ete... och 8995:-
Vad är världen påväg? Får man sno idèer hur som helst? Yepp.Ut ur butiken och ner till Regnbågen för en fika innan sista biten ut till Frösakull.
Givetvis Latte och en prinsessbakelse, sen var det bara full speta ut till stugan det vankades ju grillat och ännu mer humle.
Racet ut blev lite väl vådligt med rödljuskörningar, kryssande i rondeller och skiddar.
Vi överlevde i resan och nu är det kaffe, Cognac och Cigarr som gäller plus en massa snack och skratt.

Livet kan vara gött att leva, vi hörs vänner, tjingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar